AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, maddi yükünün artacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini bıyıklı gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek yüzünü güldüreceğine, borçlarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek saygın bir hayat yaşayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir