AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, onu borçtan kurtaracağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı bıyıklı görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyıklı görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına yorulur.

Kahve falında bıyığını traş etmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Kahve falında bıyıklarını görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir