AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıyıklı görmek

Kahve falında birini bıyıklı görmek

Kahve falında birini bıyıklı görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Kahve falında bıyık almak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadında bıyık görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu bıyıklı görmek dualarının karşılığını göreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kalın bıyık görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bıyığını traş etmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir