AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak işlerin artacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında babaya mektup yazmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir