AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye dokunmak

Kahve falında sevgiliye dokunmak

Kahve falında sevgiliye dokunmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine kızacağına, hatalarını fark edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye dokunmak gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye dokunmak bundan güç ve cesaret alacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak yıpranacağına, strese gireceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze dokunmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında el ele dokunmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdeste dokunmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir