AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze dokunmak

Kahve falında göze dokunmak

Kahve falında göze dokunmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında göze dokunmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Kahve falında göze dokunmak kolay ve zevkli hale geleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında gözetleyen birini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında göze görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işarettir.

Kahve falında göze gelmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze gelmek çok büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze far sürmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında göze aylaynır sürmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir