AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin saçını taramak

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak mutluluğun günden güne daha da artacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işten yana şansının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak korkularının yok olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını taramak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç taradığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçımı taramak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kendi saçlarını taramak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir