AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin saçını taramak

Kahve falında sevgilinin saçını taramak

Kahve falında sevgilinin saçını taramak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını taramak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında saçından bit taramak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin saçını taramak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını taramak bol şanslı bir döneme girileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçlarını taramak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elle saç taramak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz saç taramak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir