AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kötü yollara gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç taramak bit görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında kısa saç taramak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak onlardan hayırsızlık göreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak saçı taramak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını taramak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak sevdiği kişiden de ayrılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir