AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, düşmanını alt edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Kahve falında çocuğunun saçını taramak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saç taramak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında saç taradığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe delalet eder.

Kahve falında saçımı taramak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçtan bit taramak kazancının çok düşeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı elle taramak hayırlı bazı adımlar atacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin saçını taramak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir