AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, başarılarını ispat edeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında banyoda saç taramak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçlarını taramak isteklerinin yerine geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçını taramak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saç taramak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını taramak isteklerin tek tek yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı taramak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir