AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annesinin elini öpmek

Kahve falında ölen annesinin elini öpmek

Kahve falında ölen annesinin elini öpmek üzerindeki yükten kurtulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin el öpmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret eder.

Kahve falında annemin elini öpmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin elini öpmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen annesinin elini öpmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir