AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bilincin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi telefonla aramak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini telefonla aradığını görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla aradığını görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu aramak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işarettir.

Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir