AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin organını görmek

Kahve falında sevgilinin organını görmek

Kahve falında sevgilinin organını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin organını gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin organını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin organını görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına inanılır.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek organı traş etmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek organına dokunmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, özgüveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organıyla oynamak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir