AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı erkek organı görmek

Kahve falında kıllı erkek organı görmek

Kahve falında kıllı erkek organı görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok önemli noktalara geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, onun zamanını çalacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek organı gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, işinin ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir