AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı traş etmek

Kahve falında erkek organı traş etmek

Kahve falında erkek organı traş etmek dünya hayatında huzurlu olmaya, rızkının kesilmeyeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yeni işler yapılacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organı traş etmek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında başkasının erkek organını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek genital organı görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kadında erkek organ görmek sorumlulukların azalacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organı yalamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeklik organını yalamak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organı okşamak kaybettiği şeyi bulmasına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir