AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organıyla oynamak

Kahve falında erkek organıyla oynamak

Kahve falında erkek organıyla oynamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organıyla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Kahve falında erkek organıyla oynamak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek organı görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını öpmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında erkek organı tutmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kadında erkek organ görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kafa dağıtacağına inanılır.

Kahve falında kızın erkek organı görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir