AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin organını görmek

Kahve falında eski sevgilinin organını görmek

Kahve falında eski sevgilinin organını görmek haklılığının anlaşılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin organını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin organını görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin organını görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, kaybettiği şeyi bulmasına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek keyifli hale geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir