AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kızını görmek

Kahve falında sevgilinin kızını görmek

Kahve falında sevgilinin kızını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, verimin kaçacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kızını gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında kızını sevgilisiyle görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızını ve sevgilisini görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi kızla sevgili olmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kötü günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir