AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir