AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızla sevgili olmak

Kahve falında bi kızla sevgili olmak

Kahve falında bi kızla sevgili olmak geçineceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bi kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla sevgili olmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini kızla görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında kızını sevgilisiyle görmek iyi hissedileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kızla görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında bi kızla sevgili olmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir