AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini başka kızla gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek dinamik olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek Tövbe Edeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek düşmanlarımızı alt etmeye, gözyaşına boğulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek boş kuruntularla uğraşacağına, kar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir