AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sevgilisiyle görmek

Kahve falında kızını sevgilisiyle görmek

Kahve falında kızını sevgilisiyle görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, varlık içinde yaşayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kızını sevgilisiyle gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Kahve falında sevgilini kızla görmek işlerinin büyüyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kızla sevgili olmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızla sevgili olmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında kızının sevgilisini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir