AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını ve sevgilisini görmek

Kahve falında kızını ve sevgilisini görmek

Kahve falında kızını ve sevgilisini görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kötü noktalara geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını ve sevgilisini gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında güzel kızla sevgili olmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kızını görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kızını ve sevgilisini görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kızla görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızla sevgili olmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir