AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hak yolunu tutacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir