AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının eşinden ayrıldığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının ayrıldığını görmek gücünün azalacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı kızı görmek işinde itibar edineceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın kızı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın eski sevgiliyi görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliyi görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir