AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında kızının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek kafa dağıtacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek rahat bir hayatı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir