AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, konforunun artacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında gözlerin içine bakmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözüne bakmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında tek gözle bakmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yan gözle bakmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir