AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek yeni alanlara yöneleceğine, hem çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek işinin başından ayrılmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir