AnaSayfa / Genel / Kahve falında yan gözle bakmak

Kahve falında yan gözle bakmak

Kahve falında yan gözle bakmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yan gözle bakmak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Kahve falında yan gözle bakmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında yan bakmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, el açmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gözüne bakmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir