AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin içine bakmak

Kahve falında gözlerin içine bakmak

Kahve falında gözlerin içine bakmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerin içine bakmak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak sırların ortaya çıkmasına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi gözlerine bakmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında gözünün içine bakmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak geçimin daha kolay hale geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gözüne bakmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının gözlerine bakmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir