AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak kısmetlerinin bollaşacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye bakmak büyük sıkıntıları olmayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze gelmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir