AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözüne bakmak

Kahve falında birinin gözüne bakmak

Kahve falında birinin gözüne bakmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere bakmak borçlanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözün içine bakmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir