AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin gözüne bakmak

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yanlışlara düşeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında gözün içine bakmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne bakmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada gözüne bakmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir