AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadında erkek organı görmek

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek çevrenizden takdir görmeye, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkek organı gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında kadın erkek organı görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadında erkek organı görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir