AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organında kıl görmek

Kahve falında erkek organında kıl görmek

Kahve falında erkek organında kıl görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Kahve falında erkek organında kıl gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek başarılarını ispat edeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir