AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin elini tutmak

Kahve falında sevgilisinin elini tutmak

Kahve falında sevgilisinin elini tutmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, önemli yerlere geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • İlginç fikirler üretebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgili elini tutmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin elini tutmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini elini tutmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir