AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilin elini tutmak

Kahve falında sevgilin elini tutmak

Kahve falında sevgilin elini tutmak maddi açıdan nefes alınacağına, eline para geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilin elini tutmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin elini tutmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili elini tutmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, haneden birinin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini elini tutmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir