AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek

Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek

Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin elinde silah gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek kalben çok rahat edileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı adam görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elinde silah olan birini görmek alacaklarını tahsil edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah elinde görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde silah taşımak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birini görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında elinde silahla gezmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir