AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun elinde silah görmek

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun elinde silah gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sermaye elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında silahı eline almak duaların boşa gideceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde silah görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah elinde görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde silah görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir