AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı başkasının elinde görmek

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında silahı başkasının elinde gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında eline silah almak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ele silah almak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi elinde silah görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında eli silahlı birini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında elinde silah taşımak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin elinde silah görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek rahatsızlıkların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı adam görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir