AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin elinde para görmek

Kahve falında sevgilinin elinde para görmek

Kahve falında sevgilinin elinde para görmek üzgün ve karamsar olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin elinde para gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin elinde para görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt para görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eline para geçmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde tomarla para görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde para olduğunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde altın para görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir