AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinde bozuk para gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eline bozuk para almak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde bozuk para görmek geçim derdi çekeceğine, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para fırlatmak gururlu bir hayat süreceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para harcamak sorunların çabucak atlatılacağına, bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bolca bozuk para görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında birine bozuk para verdiğini görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir