AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kağıt para görmek

Kahve falında elinde kağıt para görmek

Kahve falında elinde kağıt para görmek rahat bir hayat sürüleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde kağıt para gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para eline almak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin elinde kağıt para görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt para görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para alıp vermek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt çok para görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir