AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, karlı işler alacağına, bol nimete kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kağıt para gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek hayatının kolaylaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kağıt para görmek sorunların tarihe karışacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para eline almak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin elinde kağıt para görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski kağıt para saymak ilim irfan sahibi olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında toplu kağıt para almak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir