AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde para olduğunu görmek

Kahve falında elinde para olduğunu görmek

Kahve falında elinde para olduğunu görmek ondan şifa göreceğine, işlerinin tutacağına, rahat bir nefes alınacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde para olduğunu gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Kahve falında elinde para tutmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde altın para görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eline para vermek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde tomarla para görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde para görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde para görmek işinde profesyonel kimse olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun elinde para görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde desteyle para görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir