AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde altın para görmek

Kahve falında elinde altın para görmek

Kahve falında elinde altın para görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, derdin sona ereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde altın para gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında elinde altın para görmek uzak bir yola gidileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin elinde para görmek sevinçli haberlere, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde para tutmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı eline almak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde para destesi görmek tabiatı kötü olan kişiye, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının elinde para görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir