AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline para geçmek

Kahve falında eline para geçmek

Kahve falında eline para geçmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında eline para geçmek gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında eline para geçmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline çok para geçmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret eder.

Kahve falında elinde çok para görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı eline almak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline para almak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elinde desteyle para görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir