AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde tomarla para görmek

Kahve falında elinde tomarla para görmek

Kahve falında elinde tomarla para görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, zarar göreceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde tomarla para gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elinde tomarla para görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tomarla para bulmak büyük atılımlarda bulunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında bi tomar para görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tomarla para görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında tomar para almak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir