AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, eşi ile arasının açılacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir